I’M BINCK FESTIVAL 2014

Van 1 oktober tot en met 1 november vindt de derde editie van het I’M BINCK FESTIVAL plaats. Tijdens het festival laten ondernemers, die in de Binckhorst actief zijn, aan het publiek zien waar zij mee bezig zijn maar vooral ook waarom de Binckhorst voor de regio Haaglanden zo’n bijzonder gebied is. Oude en nieuwe industrie versterken er elkaar; je vindt er lassers, kunstenaars maar ook advocaten en innovators die bezig zijn met duurzaamheid. 

Met meer dan vijftig evenementen op bijzondere, industriële locaties laten Binckhorst-ondernemers je een maand lang zien waarom zij zo gek zijn op de bedrijvige, robuuste Binckhorst. Film, muziek, dans, nieuwe technologieën, movement, productpresentaties, kunst, ondernemerschap, industrieel erfgoed, stedenbouw, architectuur, (urban) culture & sports en eten & drinken: het komt allemaal aan bod!

Binnen bij FabLab

De Binckhorst wordt daarbij gepresenteerd als domein waar maatschappelijke ontwikkelingen ter discussie staan. Hieronder vind je een greep uit de nog komende activiteiten. Op de site van I’M BINCK vind je meer informatie over het volledige programma.

Liever Locaal. Match Markt Laak. 16 oktober

Discussieprogramma’s over rol van nieuwe makers in Den Haag. 17 oktober

Binckse Scenes opent in ateliercomplex De Besturing. 18 oktober

Binckhorst in Vervoering/ Mobiele Tentoonstelling. 26 oktober