Plankenkoorts? Politiek en cultuur maken hernieuwd kennis

Een nieuwe raad, een nieuw college en een nieuw akkoord. Politiek Den Haag kan weer vier jaar vooruit.

Babel, het journalistieke programma van het Nationale Toneel, organiseert mét en vóór de Haagse culturele wereld een ontmoeting tussen politiek en cultuur. De verse wethouder van cultuur, Joris Wijsmuller, komt 30 juni met de nieuwe cultuurwoordvoerders uit de gemeenteraad naar het NT Gebouw, voor een open dialoog over de toekomst. Wat wordt de koers? En waarom? Waar zitten de pijnpunten? Waar liggen de kansen? Cultuur en politiek spreken voor het eerst na het collegeakkoord verwachtingen naar elkaar uit. Maar natuurlijk stellen we ook de vraag “heeft de wethouder al last van plankenkoorts?” Voor iedereen met hart voor Haagse cultuur.

Met onder meer:
– een gesprek met Joris Wijsmuller
– een blik op de Haagse cultuur over vier jaar
– prangende vragen en voorlopige antwoorden
– live Haags kunsttalent

Plankenkoorts?
30 juni 2014
20.00-21.30 uur
NT Gebouw, Schouwburgstraat 8, Den Haag
Toegang is gratis, aanmelden gewenst.
Aanmelden: babel@nationaletoneel.n