HOOGTIJ #37 – De culturele Haagse rondgang

 

Geniet van kunst en cultuur in de binnenstad van Den Haag! Tijdens HOOGTIJ #37 op vrijdagavond 30 mei van 19.00-23.00 uur zijn 20 galeries, kunstenaarsinitiatieven en culturele instellingen open. De toegang is overal gratis. De presentaties tijdens HOOGTIJ zijn gevarieerd; van meer gevestigde kunst tot experimentele kunst, installaties en performances. Ontdek zelf deze verscheidenheid.

Opvallend is dat tijdens deze HOOGTIJ er diverse extra activiteiten zijn. Naast de populaire rondleidingen organiseren deelnemende initiatieven ook zelf activiteiten, zoals flitsrondleidingen in West, theatrale performances door het muziekcollectief Inner Ear Ensemble in het Nutshuis, een rondreizende pARTYtent in Quartair en een vernissage en finisage ineen in galerie Vonkel.

Soep

Om in de stemming te komen staat er vanaf 18.00 uur soep voor je klaar bij het GEMAK, Paviljoensgracht 20-24. Hier starten ook diverse rondleidingen om 19.00 uur. Check de site voor de bijzondere routes en gidsen. Rondleidingen en soep zijn gratis, reserveren voor rondleidingen voor 28 mei  is verplicht (via mailing@hoogtij.net).

Deelnemende organisaties aan HOOGTIJ #37

Gemak,Galerie Maurits van de Laar,EXO,KABK STOOR,Filmhuis,Refunc,West,LhGWR,1648,Grafische Werkplaats,Vonkel,Nouvelle Images,Acte de Présence,Het Nutshuis, Quartair, Livingstone Gallery, Galerie Helder,Nest Flagstore, Stichting Ruimtevaart & The Nextdoorwindow