Kunst OP Scheveningen 10 – 11 mei langs 37 kunstenaars

Kunst OP Scheveningen 10 - 11 mei langs 37 kunstenaars

 

Kunst op Scheveningen (KopS) organiseert op zaterdag 10 en zondag 11 mei 2014 een tweede kunstroute langs 37 kunstenaars ‘op Scheveningen’ sinds haar oprichting in 2012. KopS is een netwerk van professionele kunstenaars en amateurkunstenaars die werken in diverse disciplines en met
uiteenlopende materialen. Deelnemende kunstenaars wonen en/of werken in stadsdeel Scheveningen, in of rond de zogenoemde ‘platvis’ (zie plattegrond in het midden van de folder). Locaties van deelnemers kunt u herkennen aan de V-Borden en posters.

U bent op deze locaties op 10 en 11 mei van harte welkom van 12.00 – 17.00 uur. De meeste kunstwerken zijn te koop.
Daarnaast is er van 10 mei tot 10 juni een overzichtsexpositie met werk van de deelnemers te zien in Muzee Scheveningen. Het museum is gratis toegankelijk op deze dagen, daarna gelden museumtarieven.