voorlopig gedeelde atelierruimte beschikbaar DCR

voorlopig gedeelde atelierruimte beschikbaar DCR

Per 1 september is er in de DCR op de tweede verdieping een voorlopig gedeelde atelierruimte beschikbaar voor een kunstenaar (starter of ervaren). De voorkeur gaat uit naar iemand die met fotografie of textiel werkt.
De ruimte is 40 vierkante meter in totaal en wordt voor de helft gebruikt door Caroline Grijsen (fotograaf). De ruimte ligt aan de stadszijde en heeft een mooie lichtinval, internetaansluiting en wasbak met koudwaterkraan zijn aanwezig.
Huurprijs per maand voor 20 vierkante meter inclusief BTW, servicekosten en internet: 125,19 euro voor een starter en 146,37 euro voor een ervaren kunstenaar.
N.B.! Het delen van deze ruimte is onderdeel van een overgangssituatie. Omdat het delen van atelierruimte binnen de DCR voortaan alleen mogelijk is voor mensen met een gezamenlijke beroepspraktijk, zal de volledige huur van de ruimte voor rekening komen van de nieuwe huurder op het moment dat Caroline Grijsen haar deel van de huur opzegt, en andersom.
Aanmelden kan tot 10 juli, ga naar http://dedcr.nl/wat/ateliers voor meer informatie over huren in de DCR en het online aanmeldingsformulier. Vermeld A.U.B. bij de aanmelding dat het gaat om een reactie op deze oproep. De aanmeldingen worden voorgelegd aan een toelatingscommissie van 5 mensen uit de DCR.