The Evolution of Arts

The Evolution of Arts

Van 10 t/m 29 maart a.s. exposeren 19 kunstenaars een werk tijdens de tentoonstelling ‘The Evolution of Arts’ in de Klinkenberggalerie in Pulchri Studio.

Het thema van de tentoonstelling is het voortdurende onderzoek van kunstenaars dat in het werk terug te vinden is. Elke kunstenaar laat slechts 1 werk zien. En naast het werk hangt een stukje tekst waarin de kunstenaar vertelt over zijn of haar onderzoek. Interessant wellicht voor het publiek om een kijkje te mogen nemen ‘achter’ het werk van de kunstenaars.
In 2014 wordt er een grote tentoonstelling georganiseerd binnen Pulchri met hetzelfde thema. Deze tentoonstelling is een eerste aanzet, een experiment op weg naar de grote versie. Om te leren en een manier om het concept verder door te kunnen ontwikkelen.

Aan deze tentoonstelling worden twee themabijeenkomsten gekoppeld waar geïnteresseerden gratis bij aanwezig mogen zijn en tevens kunnen deelnemen.

Donderdag 15 maart van 20.00-21.00 uur:
“Meet en greet” met de kunstenaars
Het publiek krijgt de kans om in gesprek te komen met de kunstenaars. Er wordt een soort spel gespeeld waarbij publiek wordt gevraagd na te denken over de werken die te zien zijn. Daarna zullen de kunstenaars vertellen over hun werkproces.

Dinsdag 27 maart van 20.00-21.30 uur:
“Meet en greet” tussen kunstenaars
Een avond waarin de kunstenaar in gesprek gaan met elkaar gaan over hun (verschillende) werkwijzen. Het publiek mag reageren en vragen stellen. Het geheel wordt in goede banen geleid door kunstenares en oud directeur van de Vrije Academie in Den Haag Ingrid Rollema.

Deelnemende kunstenaars:
Jitske Bakker
Ilse van der Berk
Theo Bos
Hanny van den Brandt
Rinus Groenendaal
Lia Harkes
Rick van Hazendonk
Lisette Huizenga
Paul van Hulzen
Ton van Kints
Dana Lamonda
Anne Rose Regenboog
Marieta Reijerkerk
Inge Reisberman
Evelyn Snoek
Jaco van der Vaart
Bas van Vlijmen
Nies de Vuijst
Frits Wielders

De opening is op zaterdag 10 maart om 16.30 uur.
De tentoonstelling is te bezoeken van dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur. De Klinkenberggalerie is gelegen aan de voorkant rechts achter de receptie. Toegang is gratis. Adres: Pulchri Studio, Lange Voorhout 15, Den Haag.

www.pulchri.nl