Kunstige wandeling door de binnenstad van Den Haag!

Kunstige wandeling door de binnenstad van Den Haag!Vrijdag 17 februari vindt HOOGTIJ #28 plaats! Deze avond kun je gratis 18 locaties bezoeken van 19.00 tot 23.00 uur. Van White Cube tot Underground: van meer gevestigde kunst in de galeries en instellingen tot experimentele kunst, installaties en performances bij de kunstenaarsinitiatieven.

Vanaf 19 uur kun je op de verschillende locaties van kunst genieten. Zin in schilderkunst? Bekijk dan de tentoonstelling MANIFESTO bij ANNA@BH139 waar studenten van Minerva hun werk tentoonstellen of ga langs bij Galerie Helder om de solotentoonstelling van Lars Weller te bekijken. Maar het programma van HOOGTIJ#28 is gevarieerd. Bekijk de nieuwe video- installaties van Lisa Jeannin & Rolf Schuurmans in 1646 of dompel je onder in een avond vol met geluid, performances, dans en multimedia bij het Nutshuis. Onderweg kun je de trek stillen bij de mobiele projectiefiets van Refunc! En er is nog veel meer te zien. De flyer en het volledige programma vind je op www.hoogtij.net!

HOOGTIJ heeft een spiksplinternieuwe website!

Een nieuw design, gebruiksvriendelijker én een erg handige mobiele webversie. Met een interactieve plattegrond, die via Google Maps een route kan plannen vanaf elk adres! Bekijk het volledige programma van de deelnemers, meld je aan voor de nieuwsbrief of praat mee over de aankomende HOOGTIJ-editie. Wat ga jij bekijken of wat mis je nog tijdens een HOOGTIJ-avond? Ontdek de nieuwe website snel op www.hoogtij.net!

HOOGTIJ afterparty!

De avond is om 23 uur natuurlijk nog lang niet afgelopen. Kom naar de afterparty bij het nieuwe kunstenaarsinitiatief UHM aan de Jan Hendrikstraat 62-72! Muziek, een hapje en een drankje: de ideale gelegenheid om nog even na te praten over deze HOOGTIJ-avond!
UHM is een nieuw, door kunstenaars gerunde expositie- en projectruimte in het centrum van Den Haag en heeft als doelstelling een beweging op gang te zetten die verder reikt dan één discipline binnen de kunst.

HOOGTIJ#28 wordt mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Den Haag, Stroom Den Haag, Vrije Academie en Fresh.li

www.hoogtij.net