Wie wint de Prix de Mer tijdens Hoogtij #27?

Wie wint de Prix de Mer tijdens Hoogtij #27? Vrijdag 25 november vindt HOOGTIJ #27 plaats! Deze avond kun je gratis 20 locaties bezoeken van 19.00 tot 23.00 uur. Van White Cube tot Underground: van meer gevestigde kunst in de galeries en instellingen tot experimentele kunst, installaties en performances bij de kunstenaarsinitiatieven.

Vanaf 19 uur kun je op de verschillende locaties van kunst genieten. Bekijk de magisch-realistische installatie van Malu Peeters in de Nutstuin, bezoek de fotografische werken van Marleen Sleeuwits op de nieuwe locatie van Liefhertje en de Grote Witte Reus of ga naar de solotentoonstelling van Anne Meijer in Vonkel, waar fotografie en verf letterlijk in elkaar overlopen. Ook de overige 17 locaties hebben een boeiende presentatie op het programma staan.

Deze editie zal er een gerenommeerde jury meelopen die de ‘Prix de Mer’ gaat uitreiken aan de galerie of het kunstenaarsinitiatief met de beste presentatie. De jury bestaat uit Joseph Semah (kunstenaar, momenteel te zien in Gemak met een grote solotentoonstelling), Lynne van Rhijn (winnares van de Prijs voor de Jonge Kunstkritiek 2010), Herman Rosenburg (journalist kunst en wetenschap bij de AD Haagsche Courant) en Maurice Haak (marketeer bij Den Haag Marketing).

De Prix de Mer zal worden uitgereikt tijdens de afterparty bij kunstenaarsinitiatief SteC in BINKVIJFHOOG, aan de Binckhorstlaan 36. Naast de uitreiking zullen er tijdens de afterparty ook live performances plaatsvinden en zullen DJ Paradwaas en VJ Kratata de HOOGTIJ avond knallend afsluiten.

Kijk op de website www.hoogtij.net voor meer informatie over het programma tijdens HOOGTIJ, de jury en de afterparty!

HOOGTIJ#27 wordt mede mogelijk gemaakt door De Vrije Academie, Stroom Den Haag en Fresh.li