Drie keer niet te missen – Vanavond!

Vanavond 20:00 wordt een drukke tijd voor de Haagse kunstenaar, die zichzelf in drieën zal moeten splitsen om niets te missen.

In het Nutshuis zal Bart Rutte (conservator beeldende kunst bij het Stedelijk Museum Amsterdam) een bloemlezing geven van documentaires uit de collectie van het Stedelijk. Ook zal hij hier hierover vertellen.

Regen (uit 1929!) van eén van de eerste toonaangevende documentairefilmers in ons land: Joris Ivens (1898-1989)

In Nest zal een discussie te volgen zijn van Pauline de Bok, Clemens Driessen, Erno Eskens en Tinkebell, over de al dan niet aanwezige moraal van de natuur. Dit in verband met huidige expositie Badly Natured, die deze zondag afloopt.
Wel nog even snel reserveren via info@nestruimte.nl of via de website. Toegang 2 euro.

Still uit Nest-TV

In Heden is er een artist talk met twee kunstenaars die een residency in Yogyakarta, Indonesië hebben gedaan, de zogenaamde HotWave residency.  Het werk van Marc Philip van Kempen zal tot komende zondag te zien in Heden, Ellert Haitjema haar werk vanaf 3 mei. Het zal gaan over “Wat zij mee hebben genomen uit Indonesië, en wellicht over wat zij daar hebben achtergelaten.” Dat klinkt intrigerend. Wel ook nog even snel reserveren via lia@heden.nl. Toegang gratis.

Werk van Marc Philip van Kempen

Dus geniet nog éven van de zon, en dan snel op de fiets!