Wintertime and the living is easy

Een avondwandeling door de stad brengt ons in Den Haag bij drie straatgaleries waar installaties te zien zijn die de etalages van de Bijenkorf overbodig maken. Loop daarom gerust even om voor de winterse fantasieën van kunstenaars bij HOK, Maldoror en De Spelonk.

Marjolein van der Meij @ HOK Gallery

Wintertime and the living is easy

Marjolein van der Meij herschrijft het kerstverhaal met Sneeuwwitje in winterslaap. De installatie ‘Altar’ is te zien tot en met 7 januari 2023 bij HOK Gallery vanaf de straat op Westeinde 61 in Den Haag.

Wintertime and the living is easy

Marleen Hagenaar & Robbert Pauwels @ Maldoror Galerie

De paardentekeningen van Marleen Hagenaar zijn te zien in een bijpassende installatie van Robbert Pauwels bij Maldoror Galerie (in samenwerking met Atelier Anders Bekeken).

Tot en met 3 januari 2022 aan de Wagenstraat 123 in Den Haag.


Jemima de Jonge @ De Spelonk

Wintertime and the living is easy

‘The Routine’ is een afluisterinstallatie van Jemima de Jonge. Een vergelijkbare opstelling was onlangs ook te zien bij de KABK preview en tot en met 10 februari 2023 bij Straatgalerie De Spelonk aan de Valkenboslaan 74 in Den Haag.

De filmprojectie wordt vertoond tussen 7 en 9 uur en van 16 tot 23.30 uur.