Academiekunst uit Dresden

Daar waar de meeste academies in Nederland een Graduation Show organiseren van enkele dagen, pakt de Hochschule für Bildende Künste in Dresden uit met een diplomausstellung die de hele zomer kan worden bezocht. En dat ook nog eens in een prachtig academiegebouw met uitzicht over de Elbe. Met slechts een klein aantal afstuderende kunstenaars is er ruimte genoeg voor een overzichtelijke, en daardoor ook meer toegankelijke, presentatie. Hierbij een impressie…

De entree van de kunsthalle Oktogon van de academie
Academiekunst uit Dresden
Academiekunst uit Dresden
Academiekunst uit Dresden
Academiekunst uit Dresden
Academiekunst uit Dresden
Academiekunst uit Dresden
Academiekunst uit Dresden
Academiekunst uit Dresden
Academiekunst uit Dresden
Er is één medewerker die mag parkeren op de binnenplaats

Diplomausstellung 2022 is nog te zien tot en met 4 september 2022 in Oktogon, Kunsthalle der HfBK in Dresden.

Met werk van: Christian Aumüller | Tainá Bemmerlein | Lea Corves | Lotte Dohmen | Noemi Durighello | Marius Kester Friedrich | Taewook Kang | Gleb Konkin | Valeria Krasnova | Lennart Kress | Sooin Moon | Minu Nam | Sina Martina Neuberger | Viktoria Ovsepian | Markus Kidalka | Esperanza Rojo Bravo | Georg Schatz | Claus Schöning Lam Yong | Angelina Seibert | Anne Seidel | Aren Shahnazaryan | Miles Sjögren | Yeun Song | Karim Stonjeck | Karolin Töpfer | Carlotta Von der Heyden-Rynsch | Viola Franke | Konrad Leue