De Jegens & Tevens Collectie

De Jegens & Tevens Collectie is een verzameling fictieve tentoonstellingen waarin onze redacteuren zowel als auteur als curator optreden. Gezamenlijk brengen we kunstwerken en kunstenaars samen aan de hand van onderwerpen die een relatie hebben tot de actuele periode van onzekerheid en sociale isolatie. Deze online tentoonstelling biedt tevens de mogelijkheid om kunstwerken bij elkaar te brengen die in een fysieke tentoonstellingsruimte niet bij elkaar kunnen worden gebracht. De gekozen werken worden door de redacteuren/curatoren van Jegens & Tevens gemotiveerd met een tekst dat een essentieel onderdeel is van de presentatie. De bezoeker of lezer bepaalt vervolgens zelf zijn of haar eigen weg in de tentoonstelling door de denkbeeldige zalen te bezoeken.

Vluchtig
Botsing
Extract
Sinister
Sinister
Reflectie
Stop!

De curatoren/auteurs van ‘De Jegens & Tevens Collectie’ zijn Liza Voetman, Mirjam Verloop, Petra Boonstra, Indra Devriendt, Bob van der Sterre, Kees Koomen, Dagmar Foest en Frits Dijcks.