Hoogtij #61 online editie

Vandaag vindt een bijzondere editie plaats van Hoogtij, de driemaandelijkse avondopenstelling van Haagse podia voor beeldende kunst. Voor het eerst sinds lange tijd hebben bezoekers van Hoogtij de gelegenheid om op één avond alle locaties aan te doen.

Als gevolg van de anderhalvemeterrealiteit kan dat helaas niet fysiek, maar virtueel heeft u de mogelijkheid om een serie videorepresentaties van de verschillende locaties te bekijken. Behalve op de website van Hoogtij kan dat ook hier op Jegens & Tevens. Vanaf 19.00 uur werken de video’s en kunt u onderstaande plattegrond gebruiken om te navigeren door de stad.

Deelnemers: …ism project space, 1646, Æther Haga, Baracca, de Helena, Dürst Britt & Mayhew, Galerie Maurits van de Laar, Grafische Werkplaats, Heden, HOK gallery, Maldoror Galerie,  Malieveldwerk, Projektruimte West end, Quartair, Refunc, Ruimtevaart, SinArts, The Archives, Trixie, West Den Haag/Onze Ambassade; extra gast: See Lab.

Talkshow
Behalve de video’s van de deelnemers is bij deze online editie is ook onderstaande talkshow te bekijken waarin Marie Jeanne de Rooij in gesprek gaat met Jane Huldman (Stroom Den Haag).