Waar kunnen we nog heen?

Social media moe? Uitgelezen? Bingewatch kater? Geweerd bij het strand, de bloembollen of de bouwmarkt? Wat nu? Als je je netjes gedraagt, ben je op afspraak nog welkom bij enkele actuele tentoonstellingen. Hierbij een overzicht van de mogelijkheden in Den Haag.

Billytown

Waar kunnen we nog heen?
Just a Satisfying Spiral (foto: Charlott Markus)

De IKEA mag dan gesloten zijn, je kunt nog gerust op bezoek bij Billytown. Er is genoeg ruimte voor een veilige binnenroute langs Just a Satisfying Spiral van Ide André, de kunstenaar die  de afgelopen 6 maanden als resident in ‘quarantaine’ bij Billytown verbleef. Daarnaast is in projectruimte Billytown The Kitchen de groepstentoonstelling Untrain My Heart  te zien met werk van Enric Fort Ballester, Ole Blank en Maje Mellin.

Te bezoeken op afspraak op het Helena van Doeverenplantsoen 3 in Den Haag | 06 29483648 | info@billytown.org

Waar kunnen we nog heen?
Unstrean my heart (foto: Charlott Markus)

Dürst Britt & Mayhew

Waar kunnen we nog heen?
Vèf Jaah!

Bij galerie Dürst Britt & Mayhew is nog de groepstentoonstelling Vèf Jaah! te bezoeken. Met een overzicht van de dertien vaste kunstenaars van de galerie en het feestelijke jubileum van de galeriehouders. En als de crisismaatregelen van kracht blijven zou het kunnen dat de titel tevens de duur van de tentoonstelling wordt.

Open van donderdag t/m zondag tussen 12-18 uur, Van Limburg Stirumstraat 47, Den Haag | 06 339 847 83 | info@durstbrittmayhew.com

Waar kunnen we nog heen?
Puck Verkade

Galerie Maurits van de Laar

Waar kunnen we nog heen?

Bij Maurits van de Laar kun je nog altijd aanbellen voor Anders dan Anders van Christie van der Haak. Kabinetten met wand- en vloerpatronen vormen de basis voor een verzameling kleiner werk van gastkunstenaars.

Open op afspraak en woensdag t/m zaterdag 12-18 uur | Herderstraat 6, Den Haag | 070-3640151 | info@mauritsvandelaar.nl

Waar kunnen we nog heen?

PARTS Project

Waar kunnen we nog heen?

PARTS Project blijft ook nog t/m 3 mei op afspraak open met de tentoonstelling ‘Werner Cuvelier, 1970 and Beyond’. Vijf decennia werk van een kunstenaar met obsessieve drang naar ordening, data en statistieken.

PARTS Project vind je op de Toussaintkade 49 in Den Haag | 06 28 90 06 91 | info@partsproject.nl

 

Waar kunnen we nog heen?

The Balcony

Waar kunnen we nog heen?

En tenslotte bij The Balcony in de Herenstraat, als altijd veilig achter glas: Express Delivery Syndrome van Anita Mikas & Markus Liehr met een toepasselijke uitstalling van pakketpost.

Waar kunnen we nog heen?