Funda als virtuele galerieruimte

Funda als virtuele galerieruimte
Met Olaf Mooij aan de buitenmuur.

Eindelijk een galerie voor thuisblijvers.

Voor slechts 750.000 euro wordt u eigenaar van ‘House for Sale’, een tentoonstelling met actuele kunst in een huis vol geschiedenis. En dan krijgt u de muren en vloeren die de werken dragen er gratis bij.

Funda als virtuele galerieruimte
Frank Halmans, Annegret Kellner en Anne van As

Bezichtigen mag ook. Vanaf vandaag bent u welkom aan de Elsweg 57 in Apeldoorn. En voor wie dat nog te ver is, bestaat er een online versie van de tentoonstelling die via enkele muisklikken te bekijken is op Funda, een van de snelstgroeiende presentatie-instellingen voor ingerichte kunst. Laagdrempeliger kan bijna niet.

Funda als virtuele galerieruimte
Maurice van Tellingen voelt zich thuis

Initiatiefnemers Anne van As en C.A. Wertheim, ervaringsdeskundigen op het gebied van het leegruimen van ouderlijke huizen, nodigden een dertigtal kunstenaars om werk in te sturen voor ‘House for Sale’. Hierbij alvast een eerste indruk. Volg de link onder dit bericht voor meer…

Funda als virtuele galerieruimte
Floris Hovers

House for Sale is te bezoeken van 14 april tot en met 5 mei 2019  aan de Elsweg 57 in Apeldoorn van do t/m zo van 12-17.00 uur en op afspraak.

Opening: zondag 14 april om 15.00 uur.

Concept project en samenstellers: Anne van As en C.A. Wertheim i.s.m. Stichting Travelling Light

Deelnemende kunstenaars: Anne van As, Manu Baeyens, Heike Kati Barath, Eelco Brand, Malou Cohen, Marit Dik, Brieke Drost, Afra Eisma, Carina Ellemers, Bram Ellens, Bas Fontein, Frank Halmans, Floris Hovers, Lidy Jacobs, Andreas Junge, Nour-Eddine Jarram, Esther Jiskoot, Annegret Kellner, Michiel Kluiters, Dirk Kome, Sjaak Kooij, Pieter Kusters, Fons van Laar, Daniel Levi, Thijs Linssen, Olaf Mooij, Oskar Nilsson, Pier Pennings, Roosmarijn Schoonewelle, Bianca Sistermans, Maurice van Tellingen, C.A. Wertheim.