934 Haagse kunstenaars gezocht en gevonden

De website www.haagsekunstenaars.nl is vernieuwd. De database met informatie over werk en beroepspraktijk van honderden (934) Haagse beeldend kunstenaars heeft een nieuwe interface. Bovendien is er met www.thehagueartists.nl nu ook een Engeltalige versie, waarmee het bereik van de website aanzienlijk kan worden vergroot.

934 Haagse kunstenaars gezocht en gevonden
interface ontwerp door buurmen

De website is gebruiksvriendelijker geworden en biedt naast Curriculum Vitae van de kunstenaars ook hogere resolutie afbeeldingen, video- en geluidsfragmenten. De cv’s kunnen bovendien als pdf worden gedownload.

De zoekfunctie is uitgebreid en je kan een persoonlijke selectie opslaan als pdf of versturen als link. Om de rijkdom van de database nog beter zichtbaar te maken, wordt op de homepage regelmatig een kort redactioneel item geplaatst, gewijd aan actuele ontwikkelingen met betrekking tot de kunstenaars op de website.

De website is een initiatief van Stroom Den Haag.

934 Haagse kunstenaars gezocht en gevonden