Maand van de Grafiek

In het kader van de landelijke manifestatie Maand van de Grafiek exposeren 16 grafici hun werk in de tentoonstelling Grafiek Binnenstebuiten in de Haagse Kunstkring van 28 september tot en met 23 oktober.

Masaaki Oyamada
Jurjen Ravenhorst

De exposanten werken binnen en buiten de grenzen van de grafiekgedachte: werk dat thematisch naar binnen is gefocust (persoonlijk drama, soms dubbelzinnig) of naar buiten (observaties van architectuur of landschap).

Jadranka Njegovan
Hetty van der Kloot

Er is aandacht voor verschillende technieken: authentiek, onderzoekend en vernieuwend, inhoudelijk krachtig, verrassend en divers. De titel ‘Grafiek, binnenste buiten’ slaat dan ook op meerdere aspecten van deze tentoonstelling.

Met het werk van:Lukie de Bree, Ardi Brouwer, Iemke van Dijk, Hanna de Haan, Hetty van der Kloot, Benita Mylius, Jadranka Njegovan, Masaaki Oyamada, Jurjen Ravenhorst, Margot Rood, John de Rijke, Annika Syrjamaki, Yuriko Taniguchi, Alex Verduijn den Boer, Marijke Verhoef en Trudie Wals