Weekendtip: Festival Holaa

Vrijdagavond 24 juni vindt Hoogtij#45 plaats en op zaterdag 25 juni kun je per boot Laagtij verkennen. Zondag wordt het Holaa festival afgesloten met een speciale editie van Art Walk With Me. Loop, fiets en vaar dit weekend door het hedendaagse kunstcircuit van Den Haag!

Logo_HOLAA

Festival Holaa is een intiem, jaarlijks kleinschalig festival, waarin de beleving van hedendaagse beeldende kunst en hun makers in Den Haag op een toegankelijke manier centraal staan: van gevestigde kunst tot experiment, performances, en installaties in galeries, kunstinstellingen en kunstenaarsinitiatieven.

Tijdens Hoogtij#45 kun je op vrijdagavond 19.00-23.00 u. 28 kunstlocaties in de binnenstad van Den Haag bezoeken, alleen of onder begeleiding van een Hoogtij-gids. Voor meer informatie klik hier. Met afterparty van Fauna in het Syndicaat, Nieuwe Molstraat 10 (22.00-02:30 u.)

laagtij

Laagtij is een undergroundtour op het water met makers van de Besturing, Billytown en Maakhaven. Vaar zelf mee op zaterdagmiddag 25 juni 13.00-17.00 u.

Art Walk With Me is een Haagse rondgang, dit keer onder leiding van Yvette van Caldenborgh op zondag 26 juni van 11:00 – 17:00. Helaas is deze editie al uitverkocht, maar nu is er ook een Art Walk with Kids (en ouders) van 11:00 – 12:00 op zondagochtend. Voor meer informatie en kaarten klik hier.