Weekendtip: Festival Designkwartier!

Van vrijdag 27 t/m 29 mei brengt Festival Designkwartier voor de derde keer zo’n 100 vernieuwende ontwerpers bij elkaar in het Zeeheldenkwartier in Den Haag. 

Festival Designkwartier. Foto: Johan Nieuwenhuize

Designkwartier biedt naast een bijzondere stippelroute langs meer dan 50 locaties een afwisselend programma met lezingen, presentaties, workshops, exposities en onderzoeks- of ontwerpprocessen waar bezoekers zelf aan mee kunnen doen. De hele buurt is bij het festival betrokken.Voor een hapje en drankje kun je terecht bij lokale restaurants en exotische foodtrucks op straat. Voor sfeerbeeld klik hier

designkwartier-mg-3449-studio-johan-nieuwenhuize

Festival Designkwartier. Foto: Johan Nieuwenhuize

Programma

Tijdens het festival is er niet alleen veel te zien, maar ook veel te doen. Bezoekers kunnen luisteren naar de bijzondere verhalen van designers in het Designkwartiertje, bieden op design in de Designveiling I Wait Here, en onder andere Satellietgroep, Galerie Helder, Windmakers, Circus Engelbregt en De Besturing bieden leuke activiteiten aan. Voor meer informatie over het programma klik hier.

Praktisch informatie

Vrijdag 27 t/m zondag 29 mei van 11:00 – 18:00 in Zeeheldenkwartier, Den Haag. Toegang is gratis.