No Cover in Amsterdam

In NO COVER IMAGE interrumperen en transformeren kunstwerken elkaar. Zij betreden niet alleen elkaars ruimte, maar ook de expositieruimte. Het gebouw van Arti et Amicitiae wordt een instrument en de muren zijn een groot canvas.

artiamiFluorescerende kleuren geven een impuls aan goedkope, overgeproduceerde objecten. “Fouten” die ontstaan tijdens het schilderen worden uitvergroot en versterkt, alsof je door een geëxplodeerd schilderij loopt. De kunstenaars creëren een omgeving waarin de kijker wordt uitgedaagd en waarin hij zijn beeld rond waarneming uiteen ziet vallen.

Een plek vol Tape, Afval, Rollen papier, Plastic, Spiegels, Gerecycled bladgoud, Fluorescerend epoxy, Schoolbordverf, Krijt, Lichtgevend snot, Canvas, Vingerverf, Zand, Renoband, Rubber, Aluminiumfolie, Karton, Glow-in-the-dark-sterren, Buddha’s, Swastika’s, Dildo’s, Meanders, Roze, Groen, Blauw, Neon, Olieverf, Acryl, Glitters, Alcohol, Drugs, Vuilniszakken, Spieramen, Plexiglas, Klittenband, Adelaars, Rock’n Roll en Liefde.

NO COVER IMAGE is t/m 14 mei 2016 te zien in Arti et Amicitiae te Amsterdam

Kunstenaars

Stephan-Jaeschke-750x393

Stephan Jaeschke

Laurent-Proux

Laurent Proux

Bonno van Doorn

Arthur-Stokvis-150x150

Arthur Stokvis

Marjolijn-de-Wit

Marjolijn de Wit

Tillmann-150x150

Tillmann Terbuyken

Thijs-Rhijnsburger-150x150

Thijs Rhijnsburger