Weekendtip: Art Walk With Me

Acht Haagse galeries hebben officieel hun krachten gebundeld om het culturele klimaat binnen de gemeente te bevorderen. Een van de activiteiten van de nieuwe stichting is het organiseren van kunstrondleidingen onder de naam ‘Art Walk with Me’. De eerste rondleiding dit jaar vindt plaats op zondag 17 april.

Art Walk with Me_pun

PROGRAMMA 17 APRIL 11:00-16:30 / rondleider: schrijver, vertaler en recensent Mischa Andriessen.

LhGWR, Rune Peitersen presentaties “Safe Distance”,  “Perpetual Moment of Pause”  en “To Each His Own Mask van Tine Guns”.

Dürst Britt & Mayhew tonen met Silent Light vier video-werken en een dia-installatie; met werk van Raul Ortega Ayala, Alexandre Lavets, Pieter Paul Pothoven, Sybren Renema en Puck Verkade.

Galerie Maurits van de Laar is de tentoonstelling Complete Collapse te zien met werk van Henri Jacobs (tekeningen) en Ria Pacquée (foto’s, installatie, video).

Galerie Ramakers toont Frank Halmans – een one man show. Met zijn sculpturen en tekeningen onderzoekt hij begrippen als huiselijkheid en geheugen.

Livingstone Gallery presenteert Jannis Kounellis, A Case Summary bestaande uit recente werken op papier en een selectie van zijn object-kisten. Daarnaast een speciale installatie met nieuwe schilderijen van Jan Wattjes.

Galerie Helder, tentoonstelling Different Corners (Fairy Tales); met werk van Sander Wiersma, Marit Dik, Damian Kapojos, Niels Janssen, Sigrid van Woudenberg en Paul Nassenstein. Hier wordt de dag afgesloten met een borrel.

De rondleiding kost € 35,- per persoon en is inclusief lunch en drankjes. Tickets zijn online te koop.

Art Walk with Me_pun3