Oproep aan Makers // Call for Makers

Haagse Makers organiseert op zondag 27 september het Makersfestival “Hoe maakt u het” in het Oude Centrum van Den Haag, het podium voor vindingrijkheid in Den Haag. Verschillende locaties openen hun deuren en bieden plek aan alle makers in Den Haag. Het makersfestival is het moment in het jaar waarin alle makers in Den Haag laten zien wat ze maken. Bezoekers aan het festival worden geinspireerd en kunnen deze dag zelf aan de slag, onder begeleiding van de makers

makers

Maak jij mooie en nieuwe dingen of heb je een organisatie die bijdraagt aan de Maker Movement? Meld je aan en maak het mee! Het makersfestival is het moment om jouw nieuwe product, idee of uitvinding aan het publiek te tonen. Of om jouw makersplek of organisatie onder de aandacht te brengen. Brouw jij je eigen bier, heb je een vliegtuig gebouwd, geef je programmeer-les of maak je iets heel anders? Alles is mogelijk. Het festival regelt de locatie om dit aan het publiek te laten zien. Jij geeft hier invulling aan door middel van een activiteit die het beste aansluit bij wat jij maakt en die de bezoekers en andere makers inspireert.

Klik om meer te weten of voor aanmelding.