Jegens & Tevens breidt uit en zoekt jou!

In september bestaat Jegens & Tevens 4 jaar en in die periode is het van een platform voor en door kunstenaars voorzichtig uitgegroeid tot een platform voor en door kunstenaars en kunstliefhebbers. Met Den Haag als thuisbasis speuren 20 redacteuren het artistieke veld af op zoek naar (groei)briljantjes, boeiende verhalen en interessante informatie voor onze doelgroep. Ook dragen galeriehouders, curatoren en beleidsmakers artikelen aan die een ander licht kunnen werpen op het artistieke veld.

Het laatste jaar stellen verschillende mensen ons de vraag of wij ook buiten Den Haag meer actief willen worden en ons podium voor lezers en schrijvers willen vergroten. Jazeker! Jegens & Tevens wil namelijk een podium zijn voor lezers die graag een vinger aan de pols houden wat er op regionaal- en nationaal niveau gebeurt binnen de kunsten.

Het epicentrum blijft hierbij zeker Den Haag, de bruisende hofstad met galeries, musea, kunstenaarsinitiatieven en een koninklijk conservatorium en kunstacademie ‘om de hoek’. Maar steden zoals Leiden, Rotterdam en Delft maken het podium groter en veelzijdiger; deze steden willen wij ontdekken en alles wat daar relevant is op artistiek gebied, gaan verslaan.

logo J&TDaarom zijn wij op zoek naar vrijwilligers die circa een keer per maand willen schrijven voor Jegens & Tevens en woonachtig zijn in Zuid-Holland. Ben jij actief of geïnteresseerd in het artistieke veld? Wil je graag leren recenseren, opiniëren of onderzoek doen? Of schrijf je al langer maar wil je je gebied uitbreiden en meer ervaring opdoen? Geef je dan op door een mail te sturen naar redactie@jegensentevens.nl, voorzien van je gegevens en (minimaal) 1 artikel van eigen hand en doe mee met J&T!