HOOGTIJ# 39

HOOGTIJ #39 vindt plaats op vrijdag 28 november 2014 van 19:00 – 23:00 uur. Opgeven voor de rondleidingen is verplicht en kan voor 25 november via mailing@hoogtij.net

Tijdens HOOGTIJ #39 zijn diverse galeries, kunstenaarsinitiatieven en culturele instellingen open. De toegang is gratis. De presentaties tijdens HOOGTIJ zijn gevarieerd; van meer gevestigde kunst tot experimentele kunst, installaties en performances. Ontdek zelf deze verscheidenheid. Om in de stemming te komen staat er vanaf 18.00 uur soep voor je klaar bij het GEMAK, Paviljoensgracht 20-24. Hier starten ook diverse rondleidingen om 19.00 uur. Rondleidingen en soep zijn gratis, reserveren voor rondleidingen is verplicht (opgeven voor 25 november via mailing@hoogtij.net).

De rondleidingen deze editie:

  • Nederlands sprekend en fietsend o.l.v. Bertus Pieters, beeldend kunstenaar, kunsthistoricus en blogger over beeldend kunstRoute: Ruimtevaart, Loos, Noordwal, Helder, Moose, Quartair en Galerie Sis Josip
  • Nederlands sprekend en wandelend o.l.v. Topp & Dubio, kunstenaarsduo die met de vorige editie de pers volop in beweging kreeg met hun installatie. Route: Gemak, EXO, Refunc, LHGWR, West, Sophie, Nextdoor Window
  • Speciale blogger rondleiding o.l.v. eindredacteur Nathalie van der Lely  van Jegens & Tevens. Vind je het leuk om een stukje over HOOGTIJ te schrijven of een foto-, tekenblog te maken voor Jegens & Tevens? Loop dan mee met deze rondleiding en je krijgt dan tips voor het maken van een blog. En misschien staat jouw blog dan binnenkort op hun site! Route: Maurits van der Laar, Elders, JCA De Kok, Grafische Werkplaats, Vonkel, Acte de Presence, Gemak
  • Engelstalig en fietsend o.l.v. Bryan Diender van The Hague DandysRoute: Acte de Presence, Nutshuis, Vonkel, Ruimtevaart, Grafische Werkplaats, JCA de Kok, 1646