Weekendtip #63

Soms is het als Jegens en Tevens redacteur moeilijk om een leuke weekendtip te bedenken. Den Haag kan soms weinig spannend zijn. Van de activiteiten die er georganiseerd worden is het grootste deel behoorlijk voorspelbaar, net als het publiek. Exposities zijn vrij statisch, met als hoogtepunt incidenteel wat experimentele muziek. Maar weinig kronkelige routes en obscure plekjes om onze fantasie te prikkelen. Kunnen we nog verrast worden? Waar is de spanning, is er nog wat te beleven? Het antwoord is: ja, dat is er!

Deze zondag is er namelijk een ongelofelijk spannend event gaande bij Walden Affairs, een al even spannende projectruimte.
Het begint om 19 uur en wordt georganiseerd door David Bernstein. Wat er exact gaat gebeuren is nog een mysterie, maar de omschrijving op Facebook belooft veel goeds: ‘Summer Walk’,  From dusk til night, we will find our way on a path leading from stories to stories. Ook is er een tekstje, een soort teaser:

Remember the time we went in the revolving doors with that faint voice singing such a perfect moon? The tiny fire waves rippled on the empty pool while fake Kandinsky went downstairs into a garage.

Dat klinkt interessant, of niet? Vergezel mij in dit avontuur en weet (voor de verandering) ook niet waar je uit zal komen.

//\FOREVER SUMMER II: Summer special – Event by David Bernstein.
Sunday 21 July at 7pm
Walden Affairs – Zuidwal 52