Wil jij je eigen mini-galerie in de Prinsestraat?

Misschien heb je ze wel eens gezien, de kijkdozen van TWIET in de Prinsestraat. TWIET introduceert een proefperiode waarin kunstenaars de kans krijgen een box in te richten met hun werk. Elke box wordt een mini-expositie, met een kleinschalige en knusse opening/persmoment (glaasje cava in de hand, gordijntje opzij en voilà). Je werk is vanaf dat moment 24 uur per dag te zien voor iedereen die voorbij loopt en rijdt.

De kosten voor een maand je eigen mini-galerie in de etalage van TWIET in de Prinsestraat is tijdens deze proefperiode 50,-. De TWIETlocatie is tevens te huur voor exposities en kan gecombineerd worden met de box.

TWIET is een bureau op het gebied van social marketing en biedt een ludiek concept ter promotie van ondernemers, particulieren, creatieven en kunstenaars. De TWIET etalage staat vol met “boxen”, waarin merken op creatieve wijze reclame kunnen maken voor hun product of dienst. In deze opvallende “kijkdozen” is een QR code geplaatst, waarmee winkelend publiek direct naar de mobielesite over de inhoud van de box worden doorgesluisd. TWIET zet actief PR en social media in om het concept te activeren.

Neem contact op voor de details: roos@twiet.nu