Meestergesprek met Navid Nuur

In samenwerking met Kunstpodium T organiseert De Pont tijdens het Leerling/Meester project een flankerend programma van vier bijeenkomsten in het auditorium van De Pont. Een van de deelnemende kunstenaars aan het Leerling/Meester project, gaat als ervaringsdeskundige aan de hand van persoonlijke verhalen in gesprek met een andere relevante professional uit de kunstwereld. Marleen Hartjes zal proberen de kanalen van intensiteit met hen af te tasten en te definiëren, zodanig dat jonge kunstenaars dit kunnen spiegelen aan hun presentatie-mogelijkheden en beter inzicht krijgen in de achterkamertjes die het podium van intensiteiten aansturen!
De bijeenkomsten zijn op de eerste plaats bedoeld voor jonge kunstenaars en studenten van de kunstacademies in Tilburg, Antwerpen, Rotterdam, Den Bosch en Utrecht. Andere geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via Kunstpodium T, door een mail te sturen naar m.hartjes(at)kunstpodium-t.com met daarin ‘Aanmelden Meestergesprekken 6 december’. De toegang is gratis voor museumbezoekers.

Navid Nuur

Op donderdag 6 december a.s. zal Marleen Hartjes in gesprek gaan met kunstenaar Navid Nuur. Nieuwsgierig? Om 14.30 uur opent de zaal en van 15.00 – 16.00 uur zal het gesprek plaatsvinden.
Tijdens dit interactieve gesprek zal er samen met de Meesters dieper worden ingegaan op het kunstenaarschap en het leven na de academie aan de hand van actuele thema’s.

Het werk van Navid Nuur is t/m 9 december te zien in Kunstpodium T samen vijf jonge kunstenaars tijdens de tweede Leerling/Meester expositie van dit seizoen.

Toegang gratis voor museumbezoekers.