Even voorstellen

Per vandaag neem ik het (blog) redacteurschap van Eelco van der Lingen over. Ik verheug me er op regelmatig te schrijven over kunst en kunstenaars in Den Haag (en de rest van de wereld). Hoewel ik uiteraard mijn best ga doen zoveel mogelijk in mijn vizier te hebben, ontvang ik ook graag tips, uitnodigingen e.d.

Even kort over mezelf: ik ben beeldend kunstenaar en student filosofie (aan de Erasmus Universiteit) en woon in Den Haag.

Sinds ik weet dat ik op deze site ga schrijven, ben ik me nog meer gaan verdiepen in wat er in Den Haag zoal te zien en te beleven is. En dat is veel! Jonge experimentele initiatieven, kunst op niet voor de hand liggende plekken, lezingen, discussies, kunst in het centrum en in de buitenwijken.
Mijn fietsbanden zijn geplakt, camera is startklaar, laptop opgeladen, de wachtwoorden ontvangen (zoals je ziet)….ik ben er helemaal klaar voor.

Dus tot ziens, in een galerie, een kunstruimte of al fietsend….ergens in Den Haag.

Esther Didden