Nieuwjaarsreceptie van de Haagse Kunstinstellingen

Den Haag blinkt uit als het gaat om de communicatie tussen de verschillende kunstinstellingen en om dat nog maar eens te benadrukken werd er vorig jaar een gemeenschappelijke nieuwjaarsreceptie georganiseerd. De Regentenkamer (de vml Adventkerk) aan de Noordwest Buitensingel puilde toen uit van de Haagse kunstenaars en aanverwanten uit alle gaten en hoeken van het Haagse spectrum.

Ondanks de donkere wolken aan de horizon van de Haagse cultuurbezuinigingen, die de vriendschappelijke verhoudingen in het Haagse nog wel eens op de proef zouden kunnen stellen, hebben de verschillende instellingen wederom de handen in elkaar geslagen om gezamenlijk 2012 in te luiden, wat de uitkomst van dat jaar ook moge zijn.

Het gebeurt allemaal op 9 januari, om 17 uur in het Paard van Troje.

 

Iedereen is er bij, van Nest tot Pulchri, van het Gemak tot Gemeentemuseum, van Heden tot 1646.

Voor de noodzakelijke inhoudelijke verdieping is Alexander Ribbink, partner bij Prime Ventures, secretaris Turing Foundation en voorzitter van de Raad van Toezicht Stedelijk Museum Amsterdam gevraagd wat woorden te spreken.

Je mag alleen naar binnen met driehoekige kaart, maar gelukkig is die ook gewoon thuis of op het werk te downloaden voor de gemakzuchtigen onder ons.

Tot maandag, tot Jegens..