Sustainable Nature van Luuk Wilmering

Kunstenaar Luuk Wilmering brengt mens en natuur samen in collage, fotografie, installatie en schilderkunst. Drie van zijn projecten zijn nu te zien bij LUMC Gallery in Leiden. Behalve zijn eigen reflectie op de moeizame relatie van de mens en zijn omgeving is er ook een link met het onderzoek van gedragsbioloog Niko Tinbergen (1907-1988) die het gedrag van vogels bestudeerde. Al met al leidt het de kruisbestuiving tot een grote diversiteit aan visuele mogelijkheden, waarvan hier een impressie.

Sustainable Nature van Luuk Wilmering
Sustainable Nature van Luuk Wilmering
Sustainable Nature van Luuk Wilmering
Sustainable Nature van Luuk Wilmering
Sustainable Nature van Luuk Wilmering

De tentoonstelling Sustainable Nature van Luuk Wilmering is te zien tot en met 22 januari 2023 bij LUMC Galerie in Leiden.