RADIUS opent de benedenwereld in Delft

Een nieuwe plek, een nieuw geluid. Afgelopen weekend werd RADIUS geopend, een centrum voor hedendaagse kunst en ecologie. In het bassin onder de watertoren van Delft is 500 m2 meter tentoonstellingsruimte gerealiseerd waarin kunst en wetenschap samenkomen rondom de bekende thema’s klimaat, ecologie en de noodzaak van een bescheidener rol van de mens in dit geheel. Het jaar programma ‘Benedenwereld’ gaat van start met Emotions are Oceans, waarin de onderwaterwereld aan bod komt en het belang van water voor al het leven op aarde naar voren wordt gebracht. Hierbij een impressie.

Josèfa Ntjam
Josèfa Ntjam
Carolina Caycedo
Müge Yilmaz
Paloma Ayala & Anne-Laure Franchette & Riikka Tauriainen
Paloma Ayala & Anne-Laure Franchette & Riikka Tauriainen
Marjolein Dijkman & Toril Johannessen
Paloma Ayala & Anne-Laure Franchette & Riikka Tauriainen
Alice dos Reis
Alice dos Reis
Susanne M. Winterling / The Kalpana
Susanne M. Winterling / The Kalpana
Susanne M. Winterling / The Kalpana
Lukas Markt
Xandra van der Eijk
Himali Singh Soin

EMOTIONS ARE OCEANS is te zien tot en met 26 juni 2022 bij Radius, Kalverbos 20 in Delft.
Met werk van: Ursula Biemann, Carolina Caycedo, Marjolijn Dijkman & Toril Johannessen, Xandra van der Eijk, Denise Ferreira da Silva & Arjuna Neuman, Sami Hammana, Lukas Marxt, Josèfa Ntjam, Alice dos Reis, Himali Singh Soin, Riikka Tauriainen & Paloma Ayala & Anne-Laure Franchette, Susanne M. Winterling / The Kalpana, Müge Yilmaz