The Hague Art fotoverslag

The Hague Art in de Fokker Terminal: Even met gesloten ogen door de aankomsthal, dan valt daarna veel moois te ontdekken. T/m 8 oktober te zien. Klik voor meer info hier.

Onderstaand een fotoverslag van wat mijn aandacht trok en de links leidend naar meer informatie over de desbetreffende kunstenaars. Veel plezier!

vlnr: (o.a.) Ropp Schouten, Amoako Boafo, Erin O’ Keefe (Albada Jergersma Gallery), Kevin A. Rausch en Inge Aanstoot bij Hoorn & Reniers, Sidi El Karchi, David Pedraza (Heden), Hamid El Kanbouhi (Nouvelles Images), Jan Wattjes en Simon Schrikker (Livingstone), Pat Andrea (Ramakers), Andrea Freckmann 3 x (ik ben fan, Maurits van de Laar), Hamid el Kanbouhi – wederom – (ik ben fan), Geert Baas (Ramakers), Keetje Mans (Cokkie Snoei), Tamara Dees (Twelve Twelve), Piet Rogie + detail (Galerie Hommes), Armando (Schoots & van Duyse), Katerina Belkina (Galerie Lilja Zakirova), Keetje Mans – wederom – (ik ben fan), Tobias Lengkeek (Maurits van de Laar), Pat Andrea – wederom (ik ben fan), Emanuel Tegene (WTC), Hamid El Kanbouhi – wederom – (ik ben fan), Robbie Cornelissen + detail (Maurits van de Laar), Lucius PAX (WTC), Armando (Mia Joosten), David Bade (Kers gallery), Joncquil (Ramakers)