#AANTEKENING: Hoi, wil jij bij mijn koor?

Hoi, wil jij bij mijn koor?

Vandaag geen Aantekening over een expositie die we nu kunnen zien, maar over een expositie die nog gaat komen en waar jullie aan mee kunnen doen!
Vanaf 17 december is er in Het Nutshuis een foto expositie met het thema ‘The Great Divide’ waar vier afstuderende fotografie studenten van de KABK op zoek gaan naar datgene wat ons verdeelt.

Ik ben 1 van de studenten en voor mijn project ben ik op zoek naar mensen uit Den Haag uit alle verschillende wijken (en alle verschillende nationaliteiten) om een Haags multicultureel koor te gaan samenstellen. Een koor om de diversiteit aan inwoners in Den Haag in te onderzoeken, en om Den Haag voor één middagje wat dichter bij elkaar te brengen.

Vind jij het leuk om te zingen? Of kan je niet zo goed zingen maar lijkt dit je een interessant en leuk experiment?
Aanmelden kan via een mailtje naar hethaagsekoor@gmail.com met een foto en kort wat informatie over jezelf.

De foto en filmopnames zijn op zaterdagmiddag 15 november in Den Haag. Ik ga zorgen voor heerlijk Haags gebak en meer informatie verstuur ik na aanmelding. (Graag opgeven voor 10 november 2014)

——————

Iedere dinsdag maakt een kunstenaar een AanTekening naar aanleiding van een gebeurtenis of tentoonstelling in de Haagse kunstwereld.

Deze week is de AanTekening gemaakt door Jorieke de Vet.

© Jorieke de Vet 2014