Helende krachten @ Museum Volkenkunde *vakantietip voor thuisblijvers

In de magische wereld van ‘Helende Kracht’ is het heel goed mogelijk om in de donkere zalen te verdwalen tussen (on)aardse zaken en hogere sferen. Het voelt als een soort verre reis maar dan zonder vliegticket. Gewoon in Leiden bij Museum Volkenkunde.

Shoes for departure – Marina Abramović

The artist is present – Marina Abramović

Cuba – Belkis Ayón Manso

Sjamaan uit de provincie Zuid Hamgyeong – National Museum of Korea

 

 

De tentoonstelling ‘Helende Kracht’ is nog te zien tot 5 januari 2020 bij Museum Volkenkunde in Leiden.

Deelnemende kunstenaars: Sokari Douglas Camp, Marina Abramovic, Joseph Beuys, Damian Hirst, Edouard Duval Carrié, Boris van Berkum, Santiago Rodríguez Olazábal, Remy Jungerman, Renée Stout, Johan Tahon, Option Dzikamai, Mathilde ter Heijne, José Bedia, Antoine Wilère, James Reculé, Frantz Zéphirin, E. Lindor, Pierrot Barra, Belkis Ayón Manso.