Pictured #140

Ed Jansen is een bekende bezoeker van menig Haags museum, initiatief, galerie of podium.
Wekelijks speurt hij met zijn camera de Haagse kunstwereld af, en een enkele keer wat verder weg, op zoek naar interessante situaties of kunstwerken om er vervolgens zijn eigen bijzondere beelden te schieten.
Voor Jegens en Tevens selecteert hij met regelmaat een aantal van zijn opnames in zijn eigen visuele column.
(Opklikken voor een grote afbeelding)

Volkspaleis deel 2
Zuiderstrandtheater, Scheveningen (t/m 16 november)


Kacper ZiemianinInvisible ArchitectureTildeEli KeszlerLocusta MigratoriaDalidaLa STPOKrank Papa | Radio TonkaAnne Wellmer – No.2 for a Singing Demolition BallMatteo Marangoni – Lampyridae (met Dieter Vandoren)BMB con.Unit Moebius AnonymousKonrad Smolenski – O.M.I.A.M.H., 2014


Link:

Volkspaleis