Pictured #139

Ed Jansen is een bekende bezoeker van menig Haags museum, initiatief, galerie of podium.
Wekelijks speurt hij met zijn camera de Haagse kunstwereld af, en een enkele keer wat verder weg, op zoek naar interessante situaties of kunstwerken om er vervolgens zijn eigen bijzondere beelden te schieten.
Voor Jegens en Tevens selecteert hij met regelmaat een aantal van zijn opnames in zijn eigen visuele column.
(Opklikken voor een grote afbeelding)

Volkspaleis 2014, deel 1
Zuiderstrandtheater, Scheveningen (t/m 16 november)


Konrad Smolenski – O.M.I.A.M.H., 2014Konrad Smolenski – O.M.I.A.M.H., 2014Konrad Smolenski – O.M.I.A.M.H., 2014Konrad Smolenski – O.M.I.A.M.H., 2014Reynold Reynolds & Patrick Jolley — Drowning Room, 2000 | John Akomfrah (The Black Audio Film Collective) — Seven Songs for Malcolm X, 1993Wolf EyesCut Hands


Link:

Volkspaleis