PicturEd #136

Ed Jansen is een bekende bezoeker van menig Haags museum, initiatief, galerie of podium.
Wekelijks speurt hij met zijn camera de Haagse kunstwereld af, en een enkele keer wat verder weg, op zoek naar interessante situaties of kunstwerken om er vervolgens zijn eigen bijzondere beelden te schieten.
Voor Jegens en Tevens selecteert hij met regelmaat een aantal van zijn opnames in zijn eigen visuele column.
(Opklikken voor een grote afbeelding)

TodaysArt festival 2014, deel 2
The fluidity aspect (t/m 5 oktober)Zoro Feigl – Structural IntensityStefan Tiefengraber – User Generated Server DestructionZimoun – 216 prepared dc-motors, filler wire 1.0mm [close-up]Oliver Laric – Lincoln 3D ScansKatja Novitskova – ApproximationMounira Al Solh – Now Eat My ScriptKianoosh Motallebi – TranscendFrederik De Wilde – Lead Angels 1.0HC Gilje – Trace


Link:

The fluidity aspect