PicturEd #135

Ed Jansen is een bekende bezoeker van menig Haags museum, initiatief, galerie of podium.
Wekelijks speurt hij met zijn camera de Haagse kunstwereld af, en een enkele keer wat verder weg, op zoek naar interessante situaties of kunstwerken om er vervolgens zijn eigen bijzondere beelden te schieten.
Voor Jegens en Tevens selecteert hij met regelmaat een aantal van zijn opnames in zijn eigen visuele column.
(Opklikken voor een grote afbeelding)

TodaysArt festival 2014, deel 1Jeroen Molenaar + Joris Strijbos + Marco Broeders – Drifting PatternsMarnix de Nijs – Rectilinear DisplacementRonald Schelfhout – FreedomeGabey Tjon a Tham – Red HorizonMatthijs Munnik – HeliosphereJet Smits – LC EnvironmentMatteo Marangoni + Dieter Vandoren (iii) – LampyridaeNONOTAK – Daydream V.03Robert Henke – Lumière No. 15Nils FrahmTim HeckerBen Frost


Link:
TodaysArt 2014