PicturEd #131

Ed Jansen is een bekende bezoeker van menig Haags museum, initiatief, galerie of podium.
Wekelijks speurt hij met zijn camera de Haagse kunstwereld af, en een enkele keer wat verder weg, op zoek naar interessante situaties of kunstwerken om er vervolgens zijn eigen bijzondere beelden te schieten.
Voor Jegens en Tevens selecteert hij met regelmaat een aantal van zijn opnames in zijn eigen visuele column.
(Opklikken voor een grote afbeelding)

iii – Blikopener Festival, Delft


iii | Matteo Marangoni & Dieter Vandoren – Lampyridaeiii | Matteo Marangoni & Dieter Vandoren – Lampyridaeiii | Yolanda Uriz & Mariska de Groot – Murmuriii | Mariska de Groot & Dieter Vandoren – Haeckiii | Erfan Abdi – Vibroplasm 1.4iii | Erfan Abdi – Vibroplasm 1.4


Links:

Matteo Marangoni
Dieter Vandoren
Yolanda Uriz
Mariska de Groot
Erfan Abdi

iii
Blikopener Festival