PicturEd #129

Ed Jansen is een bekende bezoeker van menig Haags museum, initiatief, galerie of podium.
Wekelijks speurt hij met zijn camera de Haagse kunstwereld af, en een enkele keer wat verder weg, op zoek naar interessante situaties of kunstwerken om er vervolgens zijn eigen bijzondere beelden te schieten.
Voor Jegens en Tevens selecteert hij met regelmaat een aantal van zijn opnames in zijn eigen visuele column.
(Op klikken voor een grote afbeelding)

Off Senses | Future Senses (t/m 27 september)
Lenny Waasdorp – Fragments of a personality (t/m 30 augustus)
GEMAK


Cybil Scott – Chamber, 2014Yota Morimoto – Infrasonics Study #2, 2014Yota Morimoto – Matrix, 2014Sissel Marie Tonn – Workspaces, 2014LUSTlab – Hyperlocator, 2014Petra van der Schoot – Gevallen kamers #2Objective Exhibitions – TELE, 2014Peter de Cupere – Blink Smell TouchLenny Waasdorp – Fragments of a personality


Links:

Cybil Scott
Yota Morimoto
Sissel Marie Tonn
LUSTlab
Petra van der Schoot
Objective Exhibitions
Peter de Cupere
Lenny Waasdorp

Gemak