PicturEd XL #125

Ed Jansen is een bekende bezoeker van menig Haags museum, initiatief, galerie of podium.
Wekelijks speurt hij met zijn camera de Haagse kunstwereld af, en een enkele keer wat verder weg, op zoek naar interessante situaties of kunstwerken om er vervolgens zijn eigen bijzondere beelden te schieten.
Voor Jegens en Tevens selecteert hij met regelmaat een aantal van zijn opnames in zijn eigen visuele column.
(Opklikken voor een grote afbeelding)

Haags Talent in Villa Maarheeze, Wassenaar (t/m 13 juli)


Crail Moansburg – Retired test pilotLa Cruz & Helweg – 2 Chevaux – 0 PKLaura Abbink – Wallow in the CloudsSanne Maes – Human NatureJudith de Haas – zonder titelJochem Rotteveel – Preservation ChairMartijn Koolstra – No PasseranEmille Cummings – Acoustic trailRemko Koopman – IncubateIlse Versluis – Nachtmerrie, vuurMaayke Schuitema – Reserve Thy JudgementJean van Wijk – Chambre Claire


Links:

Crail Moansburg
La Cruz & Helweg
Laura Abbink
Sanne Maes
Judith de Haas
Jochem Rotteveel
Martijn Koolstra
Emilie Cummings
Remko Koopman
Ilse Versluis
Maayke Schuitema
Jean van Wijk

Haags Talent – Villa Maarheeze