PicturEd #121

Ed Jansen is een bekende bezoeker van menig Haags museum, initiatief, galerie of podium.
Wekelijks speurt hij met zijn camera de Haagse kunstwereld af, en een enkele keer wat verder weg, op zoek naar interessante situaties of kunstwerken om er vervolgens zijn eigen bijzondere beelden te schieten.
Voor Jegens en Tevens selecteert hij met regelmaat een aantal van zijn opnames in zijn eigen visuele column.
(Opklikken voor een grote afbeelding)

ZomerExpo 2014 in het Gemeentemuseum (t/m 31 augustus)


Arike Gill & Rolf van Oven – Het lange leven van een kleine fout, 2014Arike Gill & Rolf van Oven – Het lange leven van een kleine fout, 2014 [close-up]Christiane Nägele – Ich liebe deinen Schatten, 2014 [close-up]Annetje Surie – zonder titel, 2013Annetje Surie – zonder titel, 2013 [close-up]Irma de Vries – Woman of light [close-up]Gijsbert Lameijer – zonder titel, 2014


Links:

Arike Gill & Rolf van Oven
Christiane Nägele
Annetje Surie
Irma de Vries
Gijsbert Lameijer

ZomerExpo 2014
Gemeentemuseum