PicturEd #57

Ed Jansen is een bekende bezoeker van menig Haags museum, initiatief, galerie of podium.
Wekelijks speurt hij met zijn camera de Haagse kunstwereld af op zoek naar interessante situaties of kunstwerken om er vervolgens zijn eigen bijzondere beelden te schieten.

Voor Jegens en Tevens selecteert hij met regelmaat een aantal van zijn opnames in zijn eigen visuele column.
(Opklikken voor een grote afbeelding)

iii PRESENTS NO PATENT PENDING #3
Hoogtij #32, Nutshuis

Presenting a set of unique approaches to live performance the Instrument Inventors Initiative showcases a selection of different works exploring the relations between sound, image, space and the body. Each work responds to a specific question: What if sound could be drawn on paper with a pencil? What if a musical instrument could be literally merged with the body of the performer? How can a laptop be played as physical object?


Wen Chin Fu – OHHOJeroen Uyttendaele, Dewi de Vree – GroundErfan Abdi, Matteo Marangoni, Ben Terwel – Notesaaz TrioJonathan Reus – Laptop MusicJoris Strijbos, Nicky Assmann, Daan Johan – MonodroneMariska de Groot, Matteo Marangoni – CandleMariska de Groot, Dieter Vandoren – Epileptic shadow puppet has hard timeÀngel Faraldo, Yolanda Uriz – Feedback study #4


Link: iii