Peach Tree Ambiguous; iets voor jou?

Wat een geluk dat je deze pagina gevonden hebt. Dit zou wel eens het begin kunnen zijn van een nieuw verfrissend artistieke avontuur. Eindelijk licht aan het eind van de tunnel! Welkom bij Peach Tree Ambiguous, de beloftevolle fashion design experience van Anouk van Klaveren.

Nu als ‘clicktip’ op Jegens en op Tevens, uw communicatiepartners in de wondere wereld van de online hedendaagse kunst.

Peach Tree Ambiguous; iets voor jou?
Onderhandelen via e-mail

De kleine publicatie bij Peach Tree Ambiguous geeft een inkijk in de werkwijze achter het tentoonstellingsproject, dat dankzij de bekende virusomstandigheden is doorontwikkeld tot een online warenhuis met een ‘Click & Collect’ mentaliteit. We worden op de webshop welkom geheten door homemade filmpjes van enthousiaste ‘sales profs’ die, net als alle promotionele onderdelen van het project, in elkaar zijn gezet door gewillige freelancers die zich aanbieden op het dienstenplatform Fiverr.com (Now your team really can do it all). Iedereen kan alles voor iedereen, dat is het uitgangspunt voor de hedendaagse zakelijke dienstverlening. In de publicatie worden ook fragmenten van berichten gedeeld die rondom het verstrekken van de opdrachten worden uitgewisseld en die een goed inzicht geven in de positiviteitscultus die met het werven en verwerven van diensten gepaard gaat. Behalve het betalen van een (te) laag honorarium is het ook nadrukkelijk de bedoeling dat de klant een positieve ervaring voor potentiële toekomstige klanten achter laat. Behalve keiharde zakelijkheid is er dus ook sprake van een zekere sociale druk.

Peach Tree Ambiguous; iets voor jou?
Promotie tussen de schuifdeuren

De klant is in dit geval een individuele kunstenaar die behalve het concept ook een serie objecten heeft bedacht om een team van copywriters, verkopers, user testers en promovideomakers aan de gang te krijgen en het is opvallend hoezeer hun ‘unieke’ bijdragen op elkaar aansluiten. Hun bijdrage is tevens een interpretatie van de seriële ‘kunstwerken’ die Van Klaveren als collectie bij elkaar heeft gebracht. Ook de naamvoering van de artikelen is uitbesteed.

Zonder begeleidende briefing, maar met een opgave van de gebruikte materialen, worden de amorfe producten als ‘luxury goods’, ‘handmade artifacts’ of ‘packages of sophistication’ beschreven en gepositioneerd. In e teksten lezen we veelvuldig dat de objectenvook creativiteit en een gevoel van grenzeloze vrijheid stimuleren. Je wordt er als koper dus zelf ook een beetje kunstenaar van. De compacte teksten (het aantal woorden is contractueel vastgelegd) eindigen steevast met de conclusie dat de objecten niet alleen mooi gemaakt, speels en weldadig zijn, maar dat er ook een noodzaak van uit gaat voor een compleet leven. Je kunt eigenlijk niet zonder.

Collectie
Item

Nu ben ik zelf vrij goed bestand tegen reclame-uitingen en ik ben meestal al ruim voor de pay-off weggezapt, maar ik weet 100% zeker dat dit echt iets voor jou is. Dus gun jezelf het beste en maak je eigen persoonlijke keuze uit het ruime aanbod collectibles. Nu we samen al helemaal tot aan het eind van dit artikel zijn gekomen, en we elkaar dus al aardig hebben leren kennen, en we zo onderhand wel vriendschappelijk kunnen worden, adviseer ik jou in het bezit te komen van de Magnificent Obsidian …of misschien wel een FullMoon Fit.

Klik op de link hieronder om te zien waarom…

Peach Tree Ambiguous; iets voor jou?