Nieuwe hoofdredacteur voor Jegens & Tevens: Frits Dijcks

Na bijna vier jaar stopt Nathalie van der Lely op 1 maart 2018 als hoofdredacteur van Jegens & Tevens. Frits Dijcks volgt haar op.

Nathalie heeft enorm veel voor elkaar gekregen, een van haar laatste wapenfeiten was de volledige restyling van onze website. Dat leidde tot een veel toegankelijker en functioneler platform. Gelukkig blijft Nathalie als redacteur betrokken bij Jegens & Tevens. Veel dank Nathalie!

Na een snelle, zorgvuldige procedure vonden we Frits Dijcks als nieuwe hoofdredacteur. Frits is een bekende in de Haagse kunstwereld: als onder andere redacteur, organisator en curator was hij betrokken bij tal van kunstprojecten en -producties. Zijn visie op de mogelijke toekomst van ons platform spreekt ons bijzonder aan. Frits zal door Nathalie in de komende periode bij de betrokkenen bij Jegens & Tevens worden geïntroduceerd. Succes Frits.

Het team van Jegens & Tevens wordt nog verder versterkt met de komst van Floortje van Gameren. Met haar journalistieke inzicht en ervaring en haar kennis op het gebied van marketing zal ze van grote waarde zijn voor de verdere groei van ons platform. Welkom Floortje.

Het bestuur van Stichting Jegens & Tevens:

Annemaaike Daniel, Roos Hoffmann en Paul Cornelissen