Is this the real life?

Zaterdag 13 mei gaat Freddie in première, de nieuwe voorstelling van Boogaerdt/VanderSchoot. De voorstelling is onderdeel van de programmering van Operadagen Rotterdam en speelt op locatie in De Wasserij. Vandaag nam ik alvast een kijkje achter de schermen en het zag er meer dan veelbelovend uit.

Is this the real life?

Het indrukwekkende uit driehoeken opgebouwde ruimtelijke ontwerp, een combinatie van blauw, pluche en spiegels, is vormgegeven door Wikke van Houwelingen en Marloes van der Hoek. Michael Rauter maakte voor Freddie een geheel nieuwe compositie geïnspireerd op Bohemian Rhapsody van Queen. Er wordt gespeeld met en tegen een achtergrond van film van Helena Muskens en Quirine Racké en voor de kostuums van Erik Bosman en Karin van der Leeuw zou Freddie Mercury graag weer even terugkeren op aarde.

Is this the real life?
Bianca van der Schoot & Suzan Boogaerdt
33 x 3 hokjes voor 99 bezoekers.

16 mei ga ik kijken en ik geloof dat ik hem nu al aan kan raden.

De speellijst vind je hier.

Meer inhoudelijke informatie vind je op de websites van Operadagen Rotterdam en Theater Rotterdam.