Find me a boring stone Theater Rotterdam

 

 

Een zon, een maan, een hemellichaam, het universum en daar tegenover de kleinheid van een mensenleven. In Find me a Boring Stone brengt Gijs Naber met overtuiging, in een regie van Erik Whien, een monoloog over de Westerse mens met al zijn eigenaardigheden, zijn relatie tot de stad, de natuur, het heelal en de dood.

Find me a boring stone Theater Rotterdam
Foto: Sanne Peper

Rik van den Bos schreef de tekst, een dynamische afwisseling van verhalende passages en dialogen vanuit verschillende personen. Het decor, met de ogenschijnlijke eenvoud waaruit de essentie van het leven zelf bestaat, is ontworpen door Marc Warning. Het geheel wordt muzikaal doorweven door Singer/songwriter Stan Vreeken.

Find me a boring stone geeft je weer het besef wat er werkelijk toe doet in het leven, en hoewel dat misschien niet in de eerste plaats het theater is: Gaat dat zien. De speellijst vind je hier.