I ♥ CAMP @Showroom MAMA

Van 3 t/m 14 augustus presenteert Showroom MAMA een serie van happenings in de setting van een camping-meets-festival-terrein-meets-stadsstrand.

CampMAMA

I ♥ CAMP is een viering van het groteske, het speelse en het banale, en neemt een loopje nemen met de goede smaak. Van een 24-uur durende legpuzzelmarathon (mét verplichte karaoke-pauzes), een strandbibliotheek met kunstenaarspublicaties, tot een muziekfestival.

IMG_4909

beelden opening. foto: Marloes de Vries

IMG_4906

beelden opening. foto: Marloes de Vries

De avontuurlijk ingestelde vakantiegangers kunnen hun hart ophalen tijdens een dagtrip naar biotoop De Lombardijen onder begeleiding van futuroloog Dennis Muñoz Espadiña. Een dag op het MAMA-strand kan in stijl worden afgesloten tijdens de bonte avond en ook aan overnachten is gedacht. Geen Camp zonder camping.

IMG_4907

beelden opening. foto: Marloes de Vries

Deelnemende kunstenaars

All The Cunning Stunts, Maarten Bel + Ko de Kok, Meeus van Dis + Bart Eysink Smeets + Steven de Peven, DJ Dunkell, Steye Felix, Marianne Hamersma, Wayne Horse, Benjamin Li, Mike Moonen, Dennis Muñoz Espadiña, Publication Studio Rotterdam, Tanja Ritterbex, Bert Scholten, Anan Striker, Studio Eyesberg, en vele anderen.

Praktische informatie
Van donderdag tot en met zaterdag (4, 5, 6 en 11, 12, 13 augustus) kun je overnachten op de Camping. Accommodatie is inclusief avondeten en ontbijt. Boek een plek in een van de drie tenten die Anan Striker voor MAMA maakte, of leg jezelf te rusten onder de sterrenhemel in de showroom. Kosten: €20,- pp. en max. 15 personen per avond. Reserveren via: events@showroommama.nl

Je kunt je ook opgeven voor deelname aan de karaoke-legpuzzelmarathon van 5 augustus (start 20 uur). Teams zijn 2 – 4 personen. Voor vragen of aanmelden, mail naar nathalie@showroommama.nl.

IMG_4918

beelden opening. foto: Marloes de Vries

IMG_4911

beelden opening. foto: Marloes de Vries