Weekendtips: Dunja Herzog & Curiosity killed the Cat

Op vrijdag 8 april worden de krachten van 1646 en Stroom Den Haag gebundeld in de solotentoonstelling  The Word For World Is Forest van Dunja Herzog en vindt de speciale Curiosity killed the cat Performance Night plaats in en rondom het Nutshuis.

Dunja Herzog / The Word For World Is Forest 

unnamed

De solotentoonstelling The Word For World Is Forest wordt gerealiseerd door en bij 1646 en komt tot stand in samenwerking met Stroom als onderdeel van het meerjarig programma Attempts to Read the World (Differently).In deze tentoonstelling onderzoekt de kunstenaar Dunja Herzog hoe te leven in een wereld die we niet volledig begrijpen, waar betekenis verloren gaat in de vertaling en we geconfronteerd worden met onze kwetsbaarheid.

Opening tentoonstelling 1646. Vrijdag 8 april 2015, 19:00 uur

Curiosity killed the cat Performance Night

digital-fb-wall_1

Tijdens de Curiosity killed the cat Performance Night worden de Grote Markt, een supermarkt, de Grote Kerk en Het Nutshuis het domein van 9 kunstenaars. Plan je nachtelijke wandeling, kruip in het hoofd van de kunstenaar en beleef Den Haag op een unieke manier door installaties en performances. Voor precieze tijdschema en locaties klik hier.

Performances en filmprogramma: 17.00 – 24.00. Kunstenaars: Schweigman&, Edwin Deen, Leander Haaitsma, Mike Rijnierse & Rob Bothof, Karina Beumer & Karina van Leengoed, Tereza Ruller & Jip Piet.