Workshoptip: The Cee Spot & Vind je Woorden

Op dinsdag 17 november worden twee bijzondere workshops georganiseerd. STADVogels organiseert de tweede sessie van coöperatieve werklandschappen en STROOM biedt een workshop tekstschrijven aan voor kunstenaars.  

TheCeeSpot_01_edit

The Cee Spot

Werksessie #02: The Cee Spot in Enschede 

(Voor meer informatie over serie Werksessies klik hier). Niels Moshagen ontwikkelt innovatieve concepten met zijn bureau Disrupt; experiement en zoektocht naar het onbekende staan centraal. Disrupt heeft zich, om de creatieve industrie in het oosten van Nederland te stimuleren, in een nieuw avontuur gestort: co-creatie van The Cee Spot, 6.000 m2 voor ondernemers die een positieve impact op de wereld willen hebben. Op 17 november vertelt Niels over deze community.

Wanneer: dinsdag 17 november 2015, 16:00-18:00 uur (inloop vanaf 15:30 uur)

Waar: ICX, Stille Veerkade 19 @ ICX Den Haag, Den Haag.

Aanmelden: Deelname is gratis, maar wegens een beperkt aantal plaatsen is aanmelden verplicht. Dit kan t/m maandag 16 november 2015 via martine@stadvogels.nl.

 

210_MEVRDeVoorzitter

VIND JE WOORDEN Een introductie op tekstschrijven

Wil je als kunstenaar je schrijfvaardigheid trainen? Op dinsdagavond 17 november is er bij Stroom Den Haag een algemene introductie op taal en communicatie met een focus op tekstschrijven: VIND JE WOORDEN. Een introductie op tekstschrijven.

De introductie op tekstschrijven wordt door verschillende professionals uit de Stroom Circle en een (voormalig) Haagse kunstenaar ingevuld; Astrid Feiter (Bureau Mevrouw de Voorzitter), Trees Steeghs (docent creatief schrijven), Jochem Rotteveel (beeldend kunstenaar, marketing & communicatie) en Esther Didden (filosoof, Jegens en Tevens). De algemene introductie op 17 november is vrij toegankelijk voor Haagse kunstenaars.

Aansluitend op de algemene introductie is er een reeks van 3 workshops gepland waarin kunstenaars zelf aan de slag gaan met schrijven en lezen. Trees Steeghs heeft de inhoud van de workshops wormgegeven en zal toelichting geven op 17 november. De reeks van 3 workshops zullen plaatsvinden op dinsdag 1,15 december en 19 januari van 19:00 -21:30 uur bij Stroom Den Haag. Er is plek voor 10 tot maximaal 12 kunstenaars. De kosten per workshop zijn €16,60 (excl. 21% btw), het is mogelijk een factuur te ontvangen. Na afloop van het introductieprogramma op 17 november kunnen kunstenaars zich ter plekke inschrijven voor deze reeks workshops.

Waar: Stroom Den Haag

Wanneer: 17 november 19:30 – 21:30

Aanmelden: Introductie bijwonen is gratis en je kunt een plek hiervoor reserveren via nhelmer@stroom.nl. Aanmelding voor workshops kan direct na de introductie.